Новости / Gallery plus снова становится Octagon Outdoor

Gallery plus снова становится Octagon Outdoor
14.04.2014 08:55      Компании и лица   Реклама в Украине
просмотров: 1909               распечататьвсе новости

Процес ребрендингу компанії запускає президент українського підрозділу Gallery Media Holding Limited (GMH Ltd.).

На портале открыта
доска объявлений
 
К тому же, если Ваша компания занимается наружной рекламой, добавьте её в наш каталог компаний

Ребрендинг українського підрозділу GMH Ltd. спрямований на формування сучасного зразка національного оператора зовнішньої реклами України, стратегічними цілями якого є перехід на новий рівень ведення бізнесу, що відповідає міжнародними та національними ООН-стандартам. Оновлений бренд підкреслить основні принципи роботи компанії, такі як відкритість, прозорість, професіоналізм, відданість українським традиціям.

«Сьогодні для українського підрозділу GMH Ltd. настав важливий момент і необхідність змін очевидна. У першу чергу процедура ребрендингу обумовлена реалізацією нової корпоративної стратегії, що має на меті розвиток стандартів зовнішньої реклами України, які стануть основою довголітньої стратегії модернізації ООН-галузі з метою більш ефективної взаємодії суспільства, влади та бізнесу. По-друге, Осtagon Outdoor історично національна українська компанія, що утворилася в 1995 році у Львові. Вже більше 8 років ми працюємо на користь країни і ринок знає нас як соціально-відповідальну компанію, яка щорічно реалізовує різні проекти, спрямовані на поліпшення соціальних і суспільних програм міст України», - коментує ребрендинг компанії Президент Осtagon Outdoor, Тейт Файт.

«Говорити про конкретні результати ренеймінгу нашої компанії поки що рано. Ще не закінчений етап створення корпоративного стилю, а учасники ринку тільки звикають до нового імені. Ми ведемо серйозну роботу, тому що зміна назви, логотипу, візуального ряду - це всього лише косметичний ремонт. Розвиток нового бренду передбачає зміну всієї системи комунікацій - як зовнішніх, так і внутрішніх. Безумовно, це довгостроковий процес, в якому будуть задіяні і співробітники, і клієнти», - додав Максим Фадєєв, Генеральний директор Octagon Outdoor.

Зміна найменування і фірмової айдентики Octagon Outdoor проходитиме поступово. Компанія планує завершити цей процес до кінця 2014 року.

Про український підрозділ Gallery Media Holding Limited (GMH Ltd.)

Компанія «Октагон Аутдор» була утворена в 1995 році в м. Львові. У 2007 році власником компанії «Октагон Аутдор» стала компанія «Radiodepot Лімітед», єдиним акціонером якої є «Gallery Media Holding Limited» (Далі «GMH Ltd.») - міжнародна холдингова компанія, що спеціалізується на управлінні активами в галузі зовнішньої реклами ( Далі «Компанія»). Одна з компаній, підконтрольних GMH Ltd. випустила єврооблігації на Люксембурзькій Фондовій Біржі, тим самим збільшивши кількість західних інвесторів Компанії. Більше 70% Компанії контролюється американськими інвесторами. Президентом компанії «Октагон Аутдор» - українського підрозділу GMH Ltd., є пан Тейт Файт.

Про Тейта Ллойда Файта

Народився в 1960 році у Вашингтоні. Має ступінь MBA та CPA. З 2000 року займається стратегічним і фінансовим управлінням найбільш успішних європейських і російських медіа компаній. З березня 2008 по березень 2012 року обіймав посаду головного фінансового директора компанії Gallery. У квітні 2012 року був призначений на позицію уповноваженого представника акціонерів товариства Gallery Media Holding Limited на Україні. З 1 лютого 2014 року є Президентом українського підрозділу GMH Ltd. Пан Файт вільно володіє англійською, іспанською та російською мовами. Захоплюється активними видами спорту і їздою на мотоциклі. Одружений, виховує сина.

Про Максима Фадєєва

Народився в Нижньому Тагілі в 1976 році. У 1998 році закінчив Нижньотагільський державний педагогічний інститут за спеціальністю «Технологія і підприємництво», в 1999 році закінчив Уральський державний технічний університет за спеціальністю «Фінанси і кредит». З 1998 по 2004 р. займав різні керівні посади в державних і комерційних структурах. З 2004 по 2006р. працював виконавчим директором філії Gallery в Єкатеринбурзі. З 2006 по 2013р. обіймав посади директора філії Gallery в Єкатеринбурзі, координатора по Уральському регіону. З 1 лютого 2013 обіймав посаду директора Gallery Plus. З 1 березня 2014 обіймає посаду директора компанії Octagon Outdoor.

По метериалам пресс-релиза



 
 
реклама на сайті      написати нам      Угода користувача
права на матеріали охороняються відповідно до законодавства
при використанні матеріалів посилання обов'язкове
© 2024 «ADV.vg», шукаємо партнерів в різних країнах