Новости / Асоціація зовнішньої реклами України сприяє енергозаощадженню

13.01.2015 15:59      Прогнозы и тенденции   Реклама в Украине
просмотров: 1758               распечататьвсе новости

На засіданні Асоціації зовнішньої реклами України ухвалено рішення щодо впровадження енергозбереження.

На портале открыта
доска объявлений
 
К тому же, если Ваша компания занимается наружной рекламой, добавьте её в наш каталог компаний

Через складну ситуацію в енергетичному комплексі України та відключення світла члени Асоціації вирішили провести інвентаризацію всіх об’єктів зовнішньої реклами, що мають підсвічування. Мета — виявити ті об’єкти, що досі не переведені на енергозберігаючі технології (діодне підсвічування, сонячні батереї, енергозберігаючі лампи), і ліквідувати цей недолік.

ooh-light
Фото: Сонячні батареї та світлодіоди в зовнішній рекламі

В цьому контексті вирішили також провести перемовини з комунальними службами України щодо відключення світла на всіх об’єктах зовнішньої реклами о 23:00. Такий час вибраний оскільки у багатьох містах України рекламні конструкції є чи не єдиним джерелом освітлення вулиць. До 23:00 потік людей та транспорту є досить жвавим, опісля він зменшується, тому вимкнення світла буде доцільним.

«Нам, як і всім свідомим українцям, важливо рухатися одним курсом з країною, переходити на альтернативні джерела енергії та вчитися заощаджувати», — коментує виконавчий директор Асоціації зовнішньої реклами України Оксана Поліщук.

По інформації АЗРУ на сьогодні в Україні 75% конструкцій зовнішньої реклами оснащені світловими елементами. З них 80% вже переведені на енергозберігаючі технології. Міста-лідери по встановленню рекламних конструкцій з енергозбереженням: Вінниця, Одеса, Львів, Чернігів.

По материалам пресс-релиза.



 
 
реклама на сайті      написати нам      Угода користувача
права на матеріали охороняються відповідно до законодавства
при використанні матеріалів посилання обов'язкове
© 2024 «ADV.vg», шукаємо партнерів в різних країнах