Новости / Асоціація зовнішньої реклами запускає проект для боротьби з "тінню"

Асоціація зовнішньої реклами запускає проект для боротьби з "тінню"
03.06.2015 22:38  
просмотров: 1614               распечататьвсе новости

Асоціація зовнішньої реклами презентує загальнонаціональний проект: інформаційна платформа «Прозорий ринок зовнішньої реклами без тіньових схем та корупції».

На портале открыта
доска объявлений
 
К тому же, если Ваша компания занимается наружной рекламой, добавьте её в наш каталог компаний

Мета платформи — сприяння розвитку цивілізованих ринкових відносин, підвищення прозорості ринку, а головне — мінімізація тіньового ринку зовнішньої реклами України. Про це повідомляється у розповсюдженому релізі.

«Ми, як одна з ключових складових ринку комунікацій та вагома частина міського простору, відчуваємо необхідність створення позитивного прикладу, коли боротьба з корупцією та детінізація ринку починається та відбувається за ініціативою учасників ринку - провідних операторів ринку зовнішньої реклами активної підтримки громадськості та органів місцевої влади. Ми здійснюємо зважений, послідовний та системний проект. Боротьба з тіньовим ринком — це глобальна проблема, до вирішення якої Асоціація залучила всіх стейкхолдерів. І сьогодні ми вибудували не просто діалог, а союзництво всіх зацікавлених сторін. Безумовно, це дуже важливий крок на шляху реформ у сфері зовнішньої реклами України, який може стати прикладом й для інших галузей. І ми налаштовані на ефективну плідну співпрацю», — зазначає виконавчий директор Асоціації зовнішньої реклами України Оксана Поліщук.

Одним з головних етапів проекту «Прозорий ринок зовнішньої реклами без тіньових схем та корупції» є формування на платформі Асоціації зовнішньої реклами бази даних законних конструкцій. База Асоціації буде включати в себе виключно ті об'єкти зовнішньої реклами, які розміщені на території міст України у відповідності до законодавчих норм з адресою розміщення носія реклами, типом конструкції та найменуванням юридичної особи, яка є її власником. Вся інформація буде підлягати жорсткій та незалежній перевірці а після перевірки буде консолідуватися на сайті Асоціації зовнішньої реклами України, база регулярно оновлюватиметься.

Асоціація зовнішньої реклами звертається до громадськості, керівників українських міст, законодавчої влади України, операторів ринку та рекламодавців з закликом підтримати дану ініціативу, приєднатися та прийняти активну участь в її втіленні.



 
 
реклама на сайті      написати нам      Угода користувача
права на матеріали охороняються відповідно до законодавства
при використанні матеріалів посилання обов'язкове
© 2024 «ADV.vg», шукаємо партнерів в різних країнах