Новости / В Луцьку зменшено розмір плати за користування місцем розміщення зовнішньої реклами

23.07.2014 11:05      Реклама и власть   Реклама в Украине
просмотров: 1474               распечататьвсе новости

Луцьке управління розвитку підприємництва та реклами підтримало міську галузь зовнішньої реклами.

На портале открыта
доска объявлений
 
К тому же, если Ваша компания занимается наружной рекламой, добавьте её в наш каталог компаний

Начальник управління розвитку підприємництва та реклами Олександр Козлюк пояснив, що цей бізнес зараз переживає кризу, оператори рекламного бізнесу стверджують, що мають нульові прибутки, а тому просять тимчасово, до кінця року, зменшити орендну плату за розміщення рекламних засобів на 40 відсотків.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук закликав членів виконкому підтримати підприємців, адже міська влада неодноразово декларувала своє сприяння роботі малому і середньому бізнесу, а це — нагода на практиці показати своє ставлення до підприємництва. Також звернувся до підприємців з проханням дбати про благоустрій біля місць розташування реклами, які часто мають непривабливий вигляд.

Заступник міського голови Тарас Яковлев запевнив членів виконавчого комітету, що це питання вивчалося протягом двох місяців, було доведено, що цей бізнес на теперішній час є збитковим і кожен відсоток пропонованих знижок є обґрунтованим.

Міський голова Микола Романюк вважає, що міська влада повинна сприяти розвитку підприємництва, особливо важливо підтримати тих підприємців, які власним коштом встановлюють лавочки, навіть якщо вони і з рекламоносіями.

Артем Біденко, голова Координаційної ради Асоціації зовнішньої реклами України:

"Це чудовий приклад взаємодії з міської владою, яка адекватно аналізує економічні реалії та може моделювати розвиток ситуації. Замість допустити борги перед бюджетом, потенційні банкрутства, влада Луцька обрала тимчасове зменшення тарифів задля збереження бізнесів та потенціалу галузі".

Рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради було зменшено розмір плати за користування місцем розміщення зовнішньої реклами на 40% на період з 01.08.2014 до 31.12.2014 року для операторів, які не мають заборгованості перед міським бюджетом.



 
 
реклама на сайті      написати нам      Угода користувача
права на матеріали охороняються відповідно до законодавства
при використанні матеріалів посилання обов'язкове
© 2024 «ADV.vg», шукаємо партнерів в різних країнах